Työnjohtaja Logistiikkaan
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Piikkiö Works Oy valmistaa hyttejä laivateollisuuteen ja nyt haemme uutta työnjohtajaa vastaamaan tuotantolinjan keräilystä. Tehtaalla on pitkä tuotantolinjasto, jossa autotehdasmaisesti hytit kokoonpannaan vaiheittain. Keräilyn tehtävä on huolehtia, että linjastolla on tarvittavat osat oikeassa paikassa.

Käytössä on SAP-järjestelmä, joka on tärkeä koko tuotannon kannalta. Alaisia on noin 20 henkeä ja tuotantomalli on hyvin nykyaikainen LEAN-tyyppinen linjasto.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja kokemus työnjohtamisesta on eduksi. LEAN ymmärrys auttaa hahmottamaan tuotantoa ja IT-taidot ovat oleellisia.

Edellytämme:

- Logistiikka-alan koulutus tai muut tehtävää tukeva

- Työnjohtokokemusta

- LEAN ymmärrystä

- Positiivista otetta työntekoon

Tarjoamme:

- Pitkän työsuhteen laivateollisuudessa

- Hyvän työpaikan

- Pitkä tilauskanta

- Uudet tuotantotilat ja nykyaikaisen toimintamallin

Ilon kautta töihin

www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192089
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku