(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja liike- ja toimitilarakentamisen pariin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme Firalle työnjohtajaksi runkotyönosaajaa pääkaupunkiseudulle liike- ja toimitilarakentamiseen.

"Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan porukkaamme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Olemme rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Firalla pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle." -Fira Oy

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammattillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Pääset toimimaan monipuolisten ja kiinnostavien työtehtävien ja projektien parissa. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Toivomme sinulta:

Tässä tehtävässä tarvitset vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.). Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet myös laatu- ja kustannustietoinen. Onnistunut liiketoiminta tarkoittaa meille sekä taloudellista onnistumista että erinomaista asiakaskokemusta.

Hae tehtävää:

Mikäli olet etsimämme kehitysmyönteinen rakentamisen ammattilainen, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä: Raine Hietala, p. 050 329 5530, raine.hietala@amiko.fi