(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja leipomoteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto on vuonna 2019 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin puolet.

Haemme nyt Moilas Oy:lle Pieksämäelle työnjohtajaa vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan tuotannon työnjohtajana, vuorokohtaisesti noin 20 alaiselle, kokonaisuudessaan 60-70 hengen tuotannon henkilöstölle.
Tehtävänäsi tulee pääsääntöisesti olemaan juuri ihmisten johtaminen, opastaminen ja kehittäminen, joten vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta juuri leipomoalalta, niin pidämme siltikin tärkeimpänä kokemusta juuri ihmisten johtamisesta teollisuuden alasta riippumatta.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. oman vuoron päivittäisten asioiden ratkaiseminen, kehityskeskusteluiden pitäminen ja osaamisen arviointi ja resursointi sekä työvuorosuunnittelu, mutta tehtävien painotusta voidaan myös jakaa työnjohtajien kesken kunkin vahvuuksien mukaan.

Työnjohtajat hoitavat kahden leipomon työnjohtoa ja tekevät töitä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, satunnaisesti käyden tekemässä kuitenkin myös yövuoroja.

Tehtävissä korostuu kyky tarttua asioihin ja halu ratkaista eteen tulleita tilanteita ja ongelmia. Asiat eivät ratkea eivätkä kehity itsestään, vaan se vaatii työnjohtajan panoksen henkilöstön keskellä.

Tarjolla sinulle olisi vakituinen työsuhde kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöitä ja mahdollistetaan oman työn ja itsensä kehittäminen.

Uusi vuosi, uudet haasteet?

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.