(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja laserille, Finse Oy
Finse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston alustaosiin ja erityisesti pakokaasujärjestelmiin. Finsen tehtaat sijaitsevat Lievestuoreella, reilun 20 kilometrin päässä Jyväskylästä, ysitien varressa. Käytössä on kaksi siistiä ja valoisaa 2100 m2 tuotantotilaa 300 metrin päässä toisistaan.

Etsimme nyt Finse Oy:lle suorarekrytointitoimeksiantona TYÖNJOHTAJAA LASERILLE vakituiseen työsuhteeseen Lievestuoreelle.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. 2- ja 3d-, ja putkilaserointia, tuotannonohjausta, lasertöiden tarjouslaskentaa sekä ERP-järjestelmän käyttöä. Tehtävässä toimitaan levynmuokkausosaston työnjohtajana n. 10 hengelle. Työ on päivätyö.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan insinööri)
- 3d-mallinnusohjelmien käyttökokemusta
- Reipasta ja omatoimista työotetta

Kokemus laserkoneenkäytöstä katsotaan eduksi, mutta tehtävään koulutetaan ja kokemusta tärkeämpää on motivoitunut asenne!

Tarjoamme vakituisen työn monipuolisten metallialan työtehtävien parissa, kehittymismahdollisuuksien kera.

Jos haluat olla osana Finsen kasvutarinaa, laita heti hakemus oheisen linkin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Finseen pääset tarkemmin tutustumaan osoitteessa http://www.finse.fi/