(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Lapin keskussairaala-hankkeeseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme toimitilarakentamiseen Rovaniemelle 

TYÖNJOHTAJAA LAPIN KESKUSSAIRAALA-HANKKEESEEN

 ”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Oletko rakennustöiden rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi meille viemään kunnianhimoisia hankkeitamme maaliin – luovalla, mutta suunnitelmallisella otteella, tiiviin ja kannustavan yhteisön tuella. 

Vastaat Lapin uuden keskussairaalaan työmaalla maanrakennustöiden ohjaamisesta ja valvonnasta. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Työn turvallinen ja laadukas toteutus on sinulle ykkösprioriteetti. 

 YIT:llä kokeneelle työnjohtajalle on tarjolla aina uusia onnistumisen paikkoja. Haluamme tarjota sinulle tehtävän, jossa voit syventää osaamistasi ja kehittää meitä niin yrityksenä kuin työporukkana. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Vaikka teemme ahkerasti hommia, meininkimme on mutkatonta.  

Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja?

 Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Hahmotat kokonaisuuksia ja johdat työt järjestelmällisesti maaliin asti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. Olet taitava tietoteknisten järjestelmien käyttämisessä ja hyödynnät niitä sujuvasti päivittäisessä työssä.  

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus työmaatehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Eduksi katsomme Rovaniemen alueen ja aliurakoitsijoiden tuntemuksen. 

Miksi YIT:lle?

 Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Ismo Heikkiseen, puh. 050 377 9896 tai työpäällikkö Esa Ylisuutalaan, puh. 0400 745 341. 

HAE TEHTÄVÄÄN 19.2.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!