(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja laitehuoltoyksikköön
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Joutseno

Tarjolla on uusia haasteita kunnossapitopalveluita tarjoavassa yksikössämme! Haemme nyt työnjohtajaa sopimuskohteisiimme. Oletko sosiaalisesti taitava, teollisuuden kunnossapidon osaaja? Hae heti!

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä; töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti. Koordinoit henkilöstön ammattitaidon ylläpitoa, koulutuksia ja tuet työkyvyn ylläpitoa. Tehtävä tarjoaa haasteita monipuolisen työnkuvan kautta ja pääset myös visioimaan uusia toimintamalleja ja johtamaan niiden käyttöönottoa.

Tunnistat itsesi vuorovaikutustaitoisena, kärsivällisenä ja suunnitelmallisena persoonana, joka ei hämmenny kiireestä. Edessäsi on työmahdollisuus, jossa riittää haasteita ja palkkioita tasapuolisesti. Tiimin kehittäminen ja esimiestyö kiinnostaa sinua ja jos et vielä omaa kokemusta esimiestyöstä, me tuemme sinua kehittymään siinä!

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja tukenasi on myös useamman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme rautaista asiakaspalvelutaitoa ja kiinnostusta myös lisämyynnin tekemiseen kohteissamme. Eduksesi luetaan sujuva englannin kielen taito. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Itä-Suomen yksikönjohtaja Mikko Vainonen p. 050 3055790 sekä laitehuollon yksikönpäällikkö Ari Ponkkonen p. 050 3901912. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 27.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1