(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Lahteen, Ympäristöpalvelut
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

 

Lahden Ympäristöpalvelujen yksikkömme etsii 

 

TYÖNJOHTAJAA

 

 

Toimit kuljettajien esimiehenä ja olet vastuussa palveluntuotannosta. Työhösi kuuluu esimerkiksi ajojärjestelyä, henkilöstöhallintaa sekä toiminnan ja laadun kehittämistä. Työtä tehdään arkisin, aamu- ja iltavuoroissa. Pysyt hyvin mukana muuttuvissa tilanteissa, käytät näppärästi erilaisia IT-ohjelmia ja opit nopeasti uusien ohjelmien käytön. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia. 

 

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta sekä kokemusta esimiestehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat ja henkilökunta tyytyväisenä sekä tartut reippaasti toimeen - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

 

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

 

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2020 osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä! 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 22.6. - 17.7. yksikönpäällikkö Suvi Vanhala 050 385 6041.