(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020
Haemme Kuusakoski Oy:lle Seutulan palvelupisteeseen

TYÖNJOHTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Tehtäviisi kuuluvat murskainlaitoksen ja vastaanoton päivittäinen työnjohto sekä työturvallisuudesta huolehtiminen. Vastaat myös murskainlaitoksen kunnossapidon suunnittelusta ja sen suunnitelmallisesta toteuttamisesta.

Edellytykset:
- kokemus teollisuuden kunnossapidosta
- soveltuva insinöörin tai teknikon koulutus
- kokemus esimiestyöstä
- kierrätysmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi

Työssä onnistuminen edellyttää myös englannin kielen taitoa sekä tietojärjestelmien käyttötaitoa.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ja joustava. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 tuntia / viikko. Työllistyt suoraan Kuusakoski Oy:lle.


KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy. Olethan nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.