(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja kunnossapitoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme työnjohtajaa kunnossapidon tehtäviin Järvenpäähän. Asiakkaamme on kunnossapidon ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii teollisuuden eri toimialoilla. Työtehtävä sisältää työnjohdon töitä sekä vastuun, mutta myös itse kunnossapidon tehtäviä. Työ on päivätyötä.

Etsimämme hakija on ahkera, motivoitunut ja vastuullinen työntekijä, jolla on työhön soveltuva koulutus sekä teknistä taustaa. Eduksi katsomme kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä sekä kokemuksen sähköpuolen töistä. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturva- ja sähkötyökortit. Arvostamme kykyäsi toimia tiimissä sekä asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilö löytyessä, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa: 

Henkilöstöassistentti: Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi