(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, kunnonvalvonta
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kunnonvalvonnan työnjohtajaa Kaukaan sellutehtaallemme Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Työnjohtajana vastaat vastuualueellasi työ- ja ympäristöturvallisuudesta. Vastaat painelaitteiden ja -astioiden, kemikaalisäiliöiden, kemikaaliputkistojen ja nostopalkkien tarkastuksien koordinoinnista. Vastaat myös tarkastuksien kehittämisestä, suunnittelusta, toteutuksista, dokumentoinnista sekä osallistut tarkastuksien hankintaan.

Vastaat kunnonvalvonnan toiminnasta sisältäen voitelukunnonvalvonnan. Toimit kunnonvalvonnan työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit heidän ammattitaitonsa kehittämisestä ja työskentelyn edellytyksistä. Toimitusvalvonta on projektikohtaisesti yksi työtehtävästäsi.

Kuka olet

Sinulla on soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK-insinööri) sekä aiempaa kokemusta sellu- ja/tai paperitehtaan kunnossapidon työtehtävistä ja esimiehenä työskentelystä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta myös SAP-osaamista sekä tietämystä ja käytännön kokemusta paineastioiden, painelaitteiden, kemikaalisäiliöiden ja kemikaaliputkistojen tarkastuksista ja lainsäädännöstä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa kunnossapitopäällikkö Jarno Vanhatalo, puh. 0405733213 tai kunnossapitoinsinööri Henri Isbom, puh. 0405471249.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.7.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.