(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme toimitilojen korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatyöskentelyä monipuolisissa korjausrakentamisen kohteissamme. Huolehdit työn turvallisesta toteutuksesta sekä ohjaat ja opastat aliurakoitsijoitamme. Teet töiden ennakkosuunnittelua ja varmistat suunnitelmanmukaisen toteutuksen. Hankkeissamme teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja varmistat heille laadukkaan lopputuotteen. Työsuhteen alussa toimit pääkonttorikiinteistön peruskorjaushankkeen työnjohdon tehtävissä Helsingin keskustassa.

Oletko sinä etsimämme korjausrakentamisen ammattilainen?

Tässä tehtävässä sinulla tulee olla rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja vähintään vuoden kokemus työnjohtajan tehtävistä. Ratkaiset sujuvasti päivittäisessä työssä eteen nousevia haasteita ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Toimit suunnitelmallisesti taloudellista ajattelua unohtamatta. Hyödynnät vuorovaikutustaitoja työmaan arjessa päivittäin ja yhteydenpito asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalevi Stenman, p. 040 723 8393.

Hae tehtävään 25.1.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!