(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja korjausrakentamiseen
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme asiakasyrityksellemme korjausrakentamisen

TYÖNJOHTAJAA

Asiakkaallamme on meneillään lukuisia mielenkiintoisia hankkeita pääkaupunkiseudulla ja haemmekin nyt Sinua, jolla on jo kokemusta korjausrakentamisen työnjohdosta. Asiakkaamme tarjoaa ison konsernin edut ja työolosuhteet, joten pääset työskentelemään laadukkaasti hoidetuilla työmailla.

Odotamme sinulta kokemusta korjausrakentamisen työmaajohdosta. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan tiimissä. Lisäksi olet motivoitunut ja asenteellinen ammattilainen. Työmaalla työskentelet vastaavan mestarin tai työpäällikön sekä muun työmaaorganisaation kanssa. Eduksi katsomme rakennusmestarin-/insinöörin- koulutuksen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien.
Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.