(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja korjausrakentamiseen - R4 Korjausurakointi Tampere Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tule mukaan osaavaan ja rentoon porukkaamme! Mielestämme työnteko saa olla hauskaa, eikä aamuisin harmita tulla töihin. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan. Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.

R4 Korjausurakointi Tampere Oy on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuulumme R4 Group Oy konserniin ja kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihtomme on n. 30 M€. Helsingissä olemme toimineet jo muutaman vuoden ja tämän vuoden alusta olemme laajentuneet myös Pirkanmaalle.

Haussa työnjohtaja

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja Tampereen seudulla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Haemme nyt toimitilasaneerauskohteisiimme työnjohtajaa, jolla on jo muutaman vuoden kokemus alalta. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti taustasi voi olla rakennusalan yrittäjänä. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Tampere
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä


Mitä toivomme?

-Toivomme sinulta työnjohtokokemusta rakennusalalta
-Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
-Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
-Sinulla on auto käytössäsi, työmaat ovat Pirkanmaalla.

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 18.8.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 15.7.-7.8.) p. 050-5149958.