Työnjohtaja korjausrakentamiseen Helsinkiin - Rytmi Rakennus Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike ja olemme erikoistuneet rakennusten remontointiin, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt ja yritykset. Toteutamme kaiken kokoisia remontteja: kylpyhuoneremontteja, huoneistoremontteja, kiinteistön kokonaisvaltaisia peruskorjauksia ja kaikkea siltä väliltä.

Haemme nyt joukkoomme Työnjohtajaa ja / tai Projektipäällikköä toteuttamaan itsenäisesti noin 50 000- 1 M€ kokoisia korjaushankkeita. Voimme harkita tehtävään juniori tason osaajaa tai vaihtoehtoisesti henkilöä, joka on jo pidempään toiminut remonttien parissa. Työnkuva räätälöidään osaamisesi mukaan. Pääset halutessasi tekemään itsekin tarjouksia saatujen tarjouspyyntöjen pohjalta. Osallistut urakkaneuvotteluihin tilaajan kanssa ja neuvottelet urakoitsijoiden kanssa työmaan toteutuksesta. Hoidat työmaan materiaalien hankinnat ja toimit työnjohtajana projektin ajan.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja / Projektipäällikkö

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu

TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Alan koulutusta, olet Rakennusmestari tai -insinööri.
-Kokemusta korjausrakentamisesta, voit olla myös urasi alussa.
-Kykyä saada asiat tapahtumaan.
-Työn liikkuvuuden takia oma auto on plussaa.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vapaat työajat, hoidat työsi silloin kun sinulle ja asiakkaalle sopii.
-Töitä voit tehdä toimistollamme Hermannissa tai vapaasti missä haluat.
-Kilpailukykyisen palkan, lounasedun ja tuloksiin sidotun reilun bonuksen.

Lähetä CV hakulinkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 02.06.2019

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267019
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa