(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja konepajaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme konepajayritykseen Kajaaniin työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytoituminen asiakasyritykseemme. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian tai viimeistään elokuussa.

Työnjohtaja on vastuussa teräs- tai metalliosien tuotannosta sekä turvallisuus- ja laatuasioista. Toimit 10-30 osaajan operatiivisena esimiehenä. Huolehdit työnjaosta ja työvuoroista, ohjeistat ja organisoit. Pääset ratkomaan ongelmia tuotannon ytimeen ja parantamaan laatuprosesseja. Turvallisuustekijät ovat myös tärkeä osa työtäsi.

Etsimme tiimipelaajaa, joka on ratkaisukykyinen ja muut huomioiva. Voit olla uusia haasteita etsivä konkari tai kokemattomampi osaaja, joka etsii seuraavaa askelta uralleen! Kyseisessä työssä asenne, osaaminen ja persoona ratkaisee, joten älä epäröi hakea!

OIet hakemamme henkilö, jos

  • sinulla on soveltuva koulutus (esim. koneinsinööri)
  • sinulla on kokemusta työnjohtotehtävistä
  • sinulla on hyvät yhteistyötaidot, mutta tilanteen edellyttäessä olet jämäkkä
  • tulet toimeen niin suomen kuin englannin kielellä.

Pääset osaksi alansa huippuyritystä, joka on laadukas ja nopea toimija. Heillä on pitkä kokemus konepajatuotteista ja he ovat alansa erityisosaajia. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haastavissa työnjohtotehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala Barona Engineering'iltä (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.