(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, koneistus
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tehtävästä

Haemme nyt Työnjohtajaa koneistustiimiin Metso Minerals –liiketoiminnan kivenmurskauslaitteiden tehtaallemme Tampereelle.

Työnjohtajana johdat noin 30 hengen koneistusosastoa ja vastaat omalta osaltasi päivittäisistä operatiivisista tehtävistä, joihin kuuluu mm. aikataulutus, kehitystyö ja työnteon edellytysten varmistaminen.

Johdat tiimiäsi ratkaisukeskeisesti, ennakoivasti ja joustavasti vuorovaikutuksen ja avoimuuden keinoin. Työssäsi reagoit nopeasti ongelmatilanteissa ja varmistat tuotteiden laadukkuuden.

Työskentelet päivittäin yhteistyössä organisaatiomme monien eri sidosryhmien kanssa, kuten muiden valmistusosastojen, kunnossapidon ja laatuorganisaation kanssa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla mielellään jo aiempaa esimieskokemusta tuotannon tehtävistä. Sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä teknisistä asioista ja koneista. Kokemus konepajaympäristöstä ja erityisesti koneistuksesta on sinulle eduksi.

Esimiehenä uskallat luottaa tiimiisi sekä arvostat heidän osaamistaan ja ammattitaitoaan. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi sinulla on myös nöyryyttä kuunnella ja oppia. Pystyt ottamaan tilanteet haltuun ja tekemään päätöksiä tarvittaessa nopeastikin. Olet joustava ja sinulla on positiivinen asenne ja hyvät organisointitaidot.

Suomen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti myös englantia. Kokemuksesta tuotannon toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä etua.  

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnjohtajan tehtävän, jossa pääset tekemään maailman johtavia murskaimia hyvässä työyhteisössä. Pääset viemään toimintaamme ja työskentelytapojamme eteenpäin sekä kehittämään omaa osaamistasi kanssamme. Tueksesi saat meiltä mukavat, osaavat työkaverit, viihtyisän työympäristön, hyvän perehdytyksen sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Tehtävä alkaa oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Hakala, Manager, Operations, puhelimitse: +358 400 842 867, soittoajat: ma 23.4. klo 14-15 ja pe 27.4. klo 14-15.

Haethan tehtävää lähettämällä hakemuksesi Metso Careers –sivujen kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.5.2018. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka 1.6.2018 alkaen.