(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Komas Oy:lle Härmään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko kehitysmyönteinen tuotannon ammattilainen, joka etsii uusia haasteita ja vastuuta esimiestehtävien parista? Saatat olla etsimämme henkilö! Haussa on nyt työnjohtaja yhteistyökumppanimme Komas Oy:n vakituiseen tehtävään Härmän koneistusyksikköön.

 

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Härmän koneistusyksikkö on keskittynyt vaativien osien tarkkuuskoneistukseen. Konekantamme mahdollistaa pienten, keskikokoisten ja erityisesti suurien kappaleiden koneistuksen. Teemme myös vaativia kokoonpanoja asiakkaillemme. Konekantamme on monipuolinen ja tehokas, 70 koneistuksen rautaista ammattilaista 7900 m2 toimitiloissa mahdollistavat koneistusalihankinnat sekä järjestelmätoimitukset luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Kokemusta alan töistä on kertynyt jo n. 50 vuotta.

 

Työnjohtajana päätehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti tuotantotoimintojen sujuvuudesta, kehitystoiminnasta ja resursoinnista osana tiivistä työporukkaa. Toimit esimiehenä koneistuksen ja kokoonpanotyön ammattilaisille ja vastuullasi on oman alueesi toimitusvarmuudesta huolehtiminen. Työhön kuuluu tiiviisti myös laatuasiat, valvonta sekä työturvallisuus.

 

Esimiestyö kuuluu päivittäiseen tekemiseen ja yhteistyötä tehdään toisen työnjohtajan kanssa. Kokemus aikaisemmasta esimiestyöstä on tehtävässä menestymisen kannalta suuri etu, minkä lisäksi soveltuva tekninen koulutus ja kokemus ERP-järjestelmien käytöstä auttavat tehtävässä menestymiseen. Työssä viihtyy parhaiten jämäkkä, päätöksentekokykyinen henkilö, jolle on jo kertynyt kokemusta konepajoista tai valmistavasta teollisuudesta.

 

Työnjohtaja voi toimia tapauskohtaisesti välillä asiakasrajapinnassakin, joten suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taidosta on hyötyä.

 

Etsimämme henkilö on luonteeltaan organisointikykyinen ja pystyy tekemään itsenäisiä päätöksiä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Hän omaa määrätietoisen asenteen, on kehitysmyönteinen ja työyhteisössä aktiivinen toimija. Työnjohtaja osaa motivoida tiimiään ja pyrkii olemaan reilu ja oikeudenmukainen johtaja. Komas Oy:ssä hyvä työilmapiiri ja mukava työyhteisö ovat tärkeässä asemassa, joten etsimme ehdottomasti tiimipelaajaa, joka nauttii työskentelystä ihmisten parissa.

 

Komas Oy huolehtii siitä, että valittu henkilö saa tehtävään kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen, jotta uusi työnjohtaja pääsee hyvin osaksi kasvavaa ja menestyvää yritystä. Työskentelypaikka on Härmässä, ja työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, kuitenkin iltavuoroa voi tulla satunnaisesti. Uuden työnjohtajan toivotaan aloittavan työt viimeistään syksyn 2019 aikana sopimuksen mukaan.

 

Komas Oy tarjoaa sinulle kehitysmyönteisen työympäristön, jossa pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja saat sekä vastuuta että vapautta asioiden eteenpäin viemiseen.

 

Jos paikka tuotannon kehityksen ja esimiestyön parissa kiinnostaa, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakua hoitaa Adecco Vaasa ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen voi osoittaa Pauliina Rintalalle (pauliina.rintala@adecco.fi tai 0401495197). Hakuaikaa on 4.8.2019 saakka ja hakijoita käsitellään jo hakuaikana.