(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja kokoonpano osastolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Rantek on vuonna 1989 perustettu sähköteollisuuden laitteiden valmistaja. Asiakkaitamme ovat Euroopan johtavat sähkökoneteollisuusyritykset. Toimintamme perustuu toimialaerikoistumiseen ja asiakaslähtöisyyteen ja siinä yhdistyvät niin kääminnän, koneistuksen kuin kokoonpanon erikoisosaaminen ja asiantuntemus. Nykyaikaiset 3000 m2:n toimi- ja tuotantotilamme sijaitsevat Oulussa. Rantekilla työskentelee 50 kokenutta toimialan erikoisosaajaa.
 
Haemme nyt Rantekille ASIAKASVASTUULLISTA TYÖNJOHTAJAA kokoonpano-osastolle.
 
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on päivätyötä.
 
Työtehtävä tulee olemaan monipuolinen, koostuen tuotannon suunnittelusta, ostoista, työnjohdollisista tehtävistä sekä yrityksen isoimman asiakkuuden hoitamisesta. Tulet vastaamaan siitä, että asiakkaan tilaukset hoituvat aikataulussa ja laadukkaasti, huolehtien niin tilausten vastaanottamisesta, materiaalien hankinnasta, tuotannon suunnittelusta ja resursoinnista kuin myös toimituksista ja mahdollisten reklamaatioiden hoidosta. Tehtävään kuuluu esimiesvastuuta. Mikäli niin haluat, työnkuvaan voidaan sisällyttää myös esimerkiksi alan messuille osallistuminen.
 
Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on tekninen pohjakoulutus tai työkokemuksen kautta hankittu tekninen osaaminen. Asiakas- ja esimiesvastuullisena henkilönä sinulla on myös hyvät ihmissuhdetaidot sekä rautaiset hermot. Työssä vaaditaan suomen kielen taidon lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta työnjohdollisista tai muista esimiestehtävistä.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisen asiakkuuden parissa. Käytössä on joustava työaika ja muihin etuihin kuuluu laajennettu työterveyshuolto.
 
Ensimmäinen askelesi kohti uutta työpaikkaa on jättää hakemus sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 20.06.2018. Toimi kuitenkin mieluummin nopeasti kuin hitaasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa!  Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik Adeccolta 040-167 8094. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja kokoonpano-osastolle


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu