(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, kokoaikainen ja vakituinen, Peab Industri Oy
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme Peab Industri Oy:lle Työnjohtajaa. Tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen ja työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Työnjohtajana tulet olemaan tärkeässä osassa laadukkaissa, turvallisissa ja suunnitelmallisissa infrapuolen rakennushankkeissa. Tehtävässä tulet vastaamaan esimerkiksi työvaiheiden aikatauluttamisesta, kustannusten hallinnasta sekä laadunvalvonnasta. Etsimme alasta kiinnostunutta henkilöä jolla on rakennusalan koulutustausta (AMK/DI) ja mahdollisesti jo jotakin työmaakokemusta esimerkiksi kesätöiden kautta. Tärkeintä on, että olet halukas kehittämään itseäsi ja ottamaan ensimmäisiä steppejä työnjohdon tehtävissä. Tehtävässä tullaan kiertämään laajasti Suomea eri työmailla, joten matkustusvalmiutta tulee olla.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistöliiketoiminta, infrarakentaminen ja teollisuus. Peab Oy edustaa Suomessa rakentamista, Peab Invest Oy asunto- ja kiinteistöliiketoimintaa, Peab Infra Oy infrarakentamista ja teollisuus on edustettuna omilla tuotenimillään. Peab-konsernin liikevaihto on 5,4 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Pääasialliset tehtävät
  • Työvaiheiden aikataulutus, kustannusten hallinta ja laadunvalvonta
  • Yhteistyön varmistaminen eri toimijoiden välillä
Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (AMK/DI)
  • Jotakin työkokemusta rakennusalalta
  • Reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta
  • Matkustusvalmiutta eri työmaiden välillä ympäri Suomen (Joensuu-Rauma-akselin eteläpuolella) sekä B-ajokorttia
Peab tarjoaa sinulle
  • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet
  • Mukavat työkaverit ja erinomaisen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun
  • Lounasedun, virike-edun sekä bonusmallin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.8.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan joustavasti. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com)