(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Kokkola
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Työnjohtaja Kokkolan varikolle

Haemme työnjohtajaa Tavaraliikenteen kunnossapitopalveluihin Kokkolan varikolle.

Kokkolan varikko on osa VR Fleetcare:n Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua, jossa työskentelee noin 300 rautatiealan ammattilaista. Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelu vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, ratatyökoneita ja komponentteja. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa.

Tehtävässä vastaat Kokkolan varikon toiminnasta kokonaisuutena, tavaravaunujen ja vetureiden kunnossapitotöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman toimintayksikkösi suunnitelmien määrittämisestä ja toteuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva tekninen koulutus, kokemusta tuotannon esimiestyöstä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kyky työskennellä toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat. 

Luemme eduksi kokemuksen rautatiekalustosta, muusta raskaskalustosta tai dieseltekniikasta. Myös kokemus hitsaustekniikasta ja Lean menetelmistä auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. 

Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet tiimityötä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies sekä olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.
 
 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.6 alkaen kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 863 7816, sähköposti vesa.pylkkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

 VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Fleetcare tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.