(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja kivi- ja vihertöihin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Etsimme nyt

TYÖNJOHTAJAA KIVI- JA VIHERTÖIHIN

Pääkaupunkiseudulle

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule työnjohtajaksi YIT:lle viher- ja kivitöiden pariin! Toteutamme niin pieniä kuin suuria viheralueita aina suunnittelusta niiden toteutukseen. Rakennamme muun muassa viherkattoja, koulujen ja päiväkotien pihoja sekä leikki- ja lähiliikuntapaikkoja ja vaativia puistokohteita. Asiakkaitamme ovat muun muassa erilaiset yritykset, asunto-osakeyhtiöt, kunnat ja kaupungit sekä yksityiset henkilöt.

Työnjohtajana johdat aliurakoitsijoidemme työskentelyä ja toimit esimiehenä omille työntekijöillemme. Osallistut työvaiheaikataulun laadintaan yhteistyössä työmaapäällikön kanssa ja seuraat sovittujen aikataulujen toteutumista. Vastaat oman vastuualueesi töiden taloudellisesta onnistumisesta ja raportoit taloudenseurannasta vastaavalle työnjohtajalle tai työmaainsinöörille. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa ja päivittäisessä toteuttamisessa. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat ajatella taloudellisesti. Vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tärkeät, sillä teet päivittäin yhteistyötä työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä YIT:n omille työntekijöille. Hallitset hyvin ennakkosuunnittelun, käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja kykenet ratkaisemaan työmaan ongelmia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa työkokemusta työnjohtajan tehtävistä. Sinulta löytyy myös ymmärrystä ja kiinnostusta viherrakentamista kohtaan, viheralan koulutus katsotaan eduksi. 

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

YIT:n viherrakentamiseen pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Johanna Häkkiselle, puh. +358 50 560 0219.

Hae tehtävään 17.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!