(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Kilpilahteen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme toimii Kilpilahden laitostyömaa-alueella ja etsii kauttamme  TYÖNJOHTAJIA koordinoimaan laitostyömaan työvoimaa. Työnjohtajat vastaavat mm. palo- ja luukkuvahtien koordinoinnista, työvuorojärjestelyistä, turvallisuusasioista, valvonta- ja esimiestehtävistä jne. Tehtävään on hyvä perehdytys. Tehtävässä menestyminen edellyttää: - aiempaa työkokemusta rakennus-/teollisuusalan työnjohtotehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta - esimiestaitoa ja organisointikykyä - sujuvaa suomen kielen taitoa, riittävää englannin kielen taitoa - itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta - tiimityöskentely-/vuorovaikutustaitoja Tehtävä on 6-12 kk:n määräaikaisuus, ja työsopimus tehdään Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti työaika on klo 7.00-16.00, mutta seisakkiaikoina keväällä työtä tehdään 12 tunnin vuoroissa joka päivä. 

Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen työkohteen, jossa työskennellä, mukavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkkauksen. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.  Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.