(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Kiinteistöalalle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

TYÖNJOHTAJA

Asiakkaamme on alansa vahva ja monipuolisesti palveleva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista ja luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua Pirkanmaalla niin taloyhtiöille, yksityisasiakkaille, yrityksille kuin julkisyhteisöille. Yhtiön toimiala on kiinteistöhuoltopalvelujen lisäksi kiinteistöjen kunnostus-, rakennus- ja remontointipalvelut, siivouspalvelut sekä viherpalvelut. Tavoitteena on taata asumisen helppous, turvallisuus ja viihtyvyys.

Toimintansa kasvaessa ja kehittyessä asiakkaamme hakee tiimiinsä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. 

Toimit kiinteistönhoitajien esimiehenä, vastaat tiimisi toiminnasta ja päivittäisestä työnjohtamisesta. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi yhteistyö oman alueen asiakkaiden kanssa ja toiminnan kehittäminen. Teet tuloksellista yhteistyötä tiimisi kanssa ja pidät huolen, että työt tehdään aina huippulaadukkaasti asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää,

- aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä, mielellään sekä sisä- että ulkohuoltotöistä
- kokemusta esimiestehtävistä ja työnopastuksesta
- vahvaa organisointikykyä
- erinomaista asiakaspalvelutaitoa
- kykyä tuottaa huippu laatua /laadunvarmistus
- soveltuvaa koulutusta

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, aktiivista otetta työhön, reipasta asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä ja loistavaa asiakaspalveluasennetta. Olet helposti lähestyttävä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ulosantisi on selkeää. Olet valmis työskentelemään 80% kentällä ja 20% toimistossa. Laskutuskaan ei tuota sinulle ongelmia.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn alan kehittyvässä yrityksessä. Koulutamme henkilöstöämme ja meillä on käytössä alan nykyaikaisimmat ja laadukkaat koneet ja välineet. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä, välittömässä ja kehittyvässä organisaatiossa mukavilla ja osaavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna.

Toimi nopeasti. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jeri Ojakangas, jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi tai 040 530 9353