(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja - Keski-Suomen Betonirakenne Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet on erikoisalue, jossa Keski-Suomen Betonirakenne on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa. Yrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuoden 2019 liikevaihto on noin 37 M€ ja henkilöstöä on yhteensä n. 90. KSBR:n toimistot sijaitsevat Vantaalla, Oulunsalossa, ja Lappeenrannassa, kalusto ja taloushallinto Pihtiputaalla.

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme ja me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Selvänä päämääränämme on kasvu ja tähtäämme lähivuosina kansainvälistymiseen. Pääkaupunkiseudulla rakennamme parkkihalleja ja toimipisteesi tulee olemaan työmaalla. Koulutukseltasi voit olla Rakennusinsinööri, -mestari tai vastaava. Toivomme, että sinulla on parin vuoden työkokemus työnjohdon tehtävistä. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaativan toimialan, jossa pääset kasvattamaan omaa osaamistasi.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja betonirakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: PK- seutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Keski-Suomen Betonirakenteen kanssa.

SINULTA ODOTAMME:

- Vastaat työtehtäviesi toteutuksesta ja suunnittelusta projektissa.
- Ohjaat omia työntekijöitä ja aliurakoitsijoita.
- Betonirakentamisen kokemus on eduksi.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.
- Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri tai rakennusmestari (AMK/DI). 

MITÄ ME TARJOAMME:

- Mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi.
- Pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä.
- Matalan organisaation ja vähän byrokratiaa.
- Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan.
- Virikesetelit ja lounasedun sekä tulospalkkauksen palkan päälle.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot hoidetaan Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Meidät palkittiin vuonna 2019 rekrytoinnin edelläkävijänä (Oikotie Työpaikkojen Rekrytoinnin parhaat). Viime vuonna saimme myös Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin.