(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (kesätyö)
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. Haemme nyt työnjohtajaa Helsingin Oulunkylän varastoon määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi.  

Tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkuuksien/prosessien päivittäisestä ja tuotannon onnistumisesta huomioiden varastojärjestelmän ja yhdenmukaisen prosessiohjauksen vaatimukset. Lisäksi vastaat laatutavoitteiden ja 5S:n toteutumisesta vastuualueellasi sekä huolehdit työvuorollasi yhteistyössä muiden työnjohtajien kanssa varaston palvelun päivittäisestä onnistumisesta ja yhteistyön toimivuudesta.

Tunnet varastoalan prosessit ja sinulla on kokemusta varastotyöstä, varastonhallintajärjestelmistä ja niiden käytöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen. Sinulla on logistiikka-alan soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pystyt työskentelemään hyvin myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön sekä innostuneiden työkavereiden verkoston.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Aaltonen, Site Manager, puh. 0505766044, ke 11.4. klo 14:00-15:00 ja to 12.4. klo 12:00-13:00.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake 18.4.2018 mennessä.