(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, kesätyö
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto Henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Asiakkaamme Rudus Oy on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toiminnan ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Toimeksiantajamme panostaa rakentamisen laatuun ja kantaa vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 348 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.
 
Vakavarainen asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme

TYÖNJOHTAJAA kesätyöhön Nurmijärven tehtaalleen.

Tehtävä on työnjohtajan nimikkeellä, mutta toimenkuvaan sisältyy myös tavarantilauksiin, kuljetusjärjestelyihin ym. liittyviä tehtäviä, ja varsinaisessa työnjohdossa on vastuuhenkilöt mukana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta; myös edistyneemmät rakennustekniikan opiskelijat käyvät
- vastuullista ja ahkeraa työotetta
- aktiivisuutta ja organisointitaitoja
- nykyaikaisia it-taitoja
- englannin kielen taitoa

Asiakkaamme tarjoaa
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä alan johtavimmassa yrityksessä
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, AaltovoimaPro, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Jos tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun ja haluaisit olla mukana kasvavan yrityksen toiminnassa, täytä sähköinen hakemuksemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY