(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haasta itsesi ja lähde työnjohtajaksi modernille rakennusliikkeelle, käytössäsi on tämän päivän välineet ja ohjelmat. Työkohde on kerrostalotyömaa, Tampereen keskustan tuntumassa.

Työnjohtajan parhaat ominaisuudet tehtävässä menestymiseen ovat: vahvat sosiaaliset taidot, luonnollinen rooli vastuun kantajana ja asioiden järjestelijänä sekä käytännön pelisilmä ja joustavuus työjärjestelyjen osalta. Edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta työnjohdosta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tuovan työn sekä mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen. Ammattitaitoiset työkaverit ovat tukenasi ja palkka on kilpailukykyinen.

Kerrothan hakemuksessasi millaisissa kohteissa olet aiemmin ollut työnjohtajana ja mikäli Sinulla on työkokemusta myös vastaavan työnjohtajan työstä, on se eduksi tässä työtehtävässä. Työtehtävässä mahdollisuus edetä vastaavaksi. 

Työn arvioitu aloitus on elo-syyskuu 2019. 

Kiinnostuitko?

Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta. Lisätiedustelut HR-konsultti Juuli Friberg p. 040 590 2825 / juuli.friberg@workpower.fi tai asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö p. 044 020 5057 / anne.holso@workpower.fi. Hakemukset palkkatoiveineen s-postilla juuli.friberg@workpower.fi tai nettisivujemme kautta www.workpower.fi > Työnjohtaja

Avainsanat: työnjohtaja, rakennus, rekrytointi, kokopäivätyö