Työnjohtaja - Kemi
Veljekset Toivanen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Veljekset Toivanen Oy on vuonna 1983 perustettu maarakennusalan palveluyritys, joka tarjoaa lisäksi myös tehdaspalvelua kaivos- ja suurteollisuudelle sekä kaapeliverkkojen rakentamista. Palveluksessamme on noin 180 maanrakennusalan ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 17 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus sekä verkko-operaattorit, rakennusliikkeet ja julkiset laitokset. Palveluidemme laadun osoituksena yrityksellemme on myönnetty kansainväliset ISO 9001:2015 ja 14001 -sertifikaatit sekä RALA-pätevyys. Olemme Infra Ry:n jäsen ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palvelun piiriin.
Haemme asiakasyrityksellemme, Veljekset Toivanen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa ajojärjestely- ja maanrakennustehtäviin Kemiin. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat

Työnjohtajana päävastuullasi on malmikuljetuksien kokonaisvaltainen suunnittelu ja organisointi Kemin kaivokselta Tornion terästehtaalle sekä lisäksi monipuoliset materiaalikuljetus-, kuormausnosturi- ja lavettipalvelut teollisuudelle tai maanrakennustyöt riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Toimit esimiestehtävissä ja vastuullesi kuuluu työntekijöiden perehdytys työmaille sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukainen toiminta ja opastus. Työhösi kuuluu myös dokumentointi niin kannattavuuden, resurssien kuin suoritteiden ja työsuunnitelmienkin osalta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuljetus- tai maanrarakennusalan kokemusta ja ymmärrystä liiketoiminnan taloudellisista tunnusluvuista. Sinulla on kuljetus- ja konekaluston teknistä tuntemusta. Aiempi esimieskokemus ja soveltuvan alan amk-tutkinto tai teknikon tutkinto katsotaan eduksi samoin kuin työkokemus. Hyvät tietotekniset taidot perustoimistosovellusten osalta on välttämättömyys työnjohtajan tehtävässä.

Toivomme sinulta

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja vastuullinen toimija. Olet tuloshakuinen ja kustannustietoinen organisoija. Suhtaudut innostuneen positiivisesti monipuolisiin tehtäviin ja etkä joukkuepelaajana pelkää itsekään osallistua fyysiseen työhön.
Veljekset Toivanen Oy tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työn kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Hyvän työyhteisön ja mukavien työkavereiden lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävään.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 18.5. klo 11-12 ja torstaina 24.5. klo 9-10 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137340
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Lappi