(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Karant Oy (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Asiakkaamme Karant Oy on ruostumattoman ja haponkestävän teräksen koneistukseen erikoistunut konepaja Kangasalta. Yritys toteuttaa vaativat sorvaus- ja työstökeskustyöt ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Karant Oy:n toiminta perustuu nykyaikaisiin nc-koneisiin ja erityisesti ammattitaitoiseen, motivoituneeseen henkilökuntaan. Yritys on tunnettu hyvästä työnjäljestään erityisesti Pirkanmaan alueella, mutta heidän globaali toimintansa kattaa Suomen lisäksi kaikki pohjoismaat. 

Lue lisää: www.karant.fi


Etsimme nyt Karant Oy:lle työhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Kangasalle.


Etsimme henkilöä, joka omaa vankan käytännön kokemuksen konepajan suorittavista töistä. Tunnet lastuavan työstötekniikan ja osaat käyttää siihen liittyviä koneita (yrityksellä käytössä mm. Fanuc, Mazak, Siemens, Heidenheim). Koulutuksen ja konepajan tuntemuksen myötä kykenet ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun työnjohdollisista tehtävistä osallistuen tarvittaessa myös suorittavaan työhön. Työotteeltasi olet ongelmanratkaisutaitoinen, oma-aloitteinen ja tarkka. 

Edellytämme hakijalta:

  • vankkaa työkokemusta konepajateollisuuden käytännön töistä
  • aiempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
  • teknisen alan tutkintoa (insinööri)
  • hyvää piirustusten lukutaitoa
  • halua ja kykyä kehittää valmistusprosessia
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja 
  • englannin kielen osaamista sekä
  • ajantasaisia tietoteknisiä taitoja (mm. MS Office -ohjelmat)


Kyseessä on kokoaikainen päivätyö (37,5 h/vk, liukuva työaika klo 6-15.30 välillä), mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden, työt alkavat sopimuksen mukaan. Oma auto on töissä kulkemisen kannalta välttämätön.  

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen roolin, johon pääset kasvamaan käytännön kokemuksen kautta. Työsi tueksi saat ammattitaitoisen, motivoituneen ja mukavan työyhteisön, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.  

Oletko etsimämme käytännönläheinen työnjohtaja? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelun jo hakuajalla. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=608

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.