(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja kalliorakentamiseen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme tarjoaa laadukkaita kalliorakentamisen palveluita sekä uudis- että saneerauskohteissa mm. kalliolujitusta ja
-tiivistystä, ruiskubetonointia, kalliotartuntoja, kiilausta, verkotusta, injektointia ja muita rakennustöitä. He rakentavat mm. tunneleita, kuiluja, pysäköintitiloja, väestönsuojia Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 2011 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja se kasvaa voimakkaasti. Vuoden 2019 liikevaihto oli n. 11 miljoonaa euroa, ja he työllistävät 60 henkilöä. He hakevat kauttamme kokemusta omaavaa
TYÖNJOHTAJAA kalliorakentamisen pariin pääkaupunkiseudulle.
Työnjohtajana toimit erityisesti louhintatyömailla työnjohtajana. Vastaat työmaalla oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät laadukkaan työn merkityksen. Myös työturvallisuusasiat ovat tehtävässä merkittävässä roolissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta - työkokemusta infratyömaista ja arvostamme kokemusta kalliorakentamisesta
- ammattimaista otetta ja työkokemusta työnjohtotehtävistä
- hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja, organisointikykyä - matkustusvalmiutta
- hyvää suomen kielen taitoa, muusta kielitaidosta etua
Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. 
Toimeksiantajamme tarjoaa innovatiivisen, osaavan ja kasvavan yrityksen, jossa työskennellä, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.  Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.