Työnjohtaja kalanviljely-yritykseen
Brändö Lax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
Brändö Lax Ab
Toimenkuva
Oletko korkean työmoraalin omaava positiivinen tyyppi, joka innostaa muita esimerkillään, eikä pelkää tarttua haasteisiin?
Haemme vakituista työnjohtajaa laitoksellemme Brändöseen. Mahdollisuuksiesi mukaan aloitat työt mahdollisimman pian perehdytyksellä. Työ koostuu perkaamon esimiehenä toimimisesta sesongin aikana sekä vastaat vesiviljelysertifiointiohjelmastamme. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin. Perkuukaudella syyskuusta helmikuuhun on vuorotyötä kahdessa vuorossa ( aamu-ilta), mutta sesongin ulkopuolella työ on pääsääntöisesti yhdessä vuorossa.
Perkaamon esimiehen työtehtäviin kuuluu mm. käytännön perkuutyön organisointi, valvonta ja suunnittelu yhdessä muiden työnjohtajien kanssa tilausten mukaisesti. Laadit perkuuraportit sekä tarkastat kuormat ja tilausten logistiikkaketjut toimitusvaiheessa. Perkuussa sinulla on noin 12 alaista, joiden työstä ja aikataulusta vastaat.
Odotamme sinulta
Toivomme, että osaat ratkaista teknisiä ongelmia ja tarvittaessa et ole peukalo keskellä kämmentä, jos jokin hajoaa. Osaat käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmia ja opit uudet ohjelmat vaivatta. Tällä hetkellä yrityksemme laajentaa toimintaa sekä kehittää tuotantotiloja, joten nopea uusien toimintatapojen omaksuminen on eduksi. Yrityksemme aloittaa vesiviljelysertifiointiohjelman läpivedon, jonka esiselvitystyö on tehty. Jatkat tästä ja toinen puoli työtäsi on vastata sertifioinnin läpiviennistä ja siihen liittyvistä toimista. Tämä vaatii hyvää englanninkielen taitoa ja jämäkkää työotetta. Olet myös kiinnostunut hygienia-asioista, eikä HACCP ole sinulle vieras käsite.
Virallinen työkieli on ruotsi ja kommunikointi ruotsiksi on välttämätöntä työn suorittamisen kannalta. Mikäli ruotsinkieli ei vielä ei ole vahvuutesi, pääset vahvistamaan kielitaitoasi työn aikana mukavasti. Ruotsin lisäksi tarvitset hyvää englannin- ja suomenkielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Työhön sopiva koulutus voi olla kalatalouden puolelta ja/tai elintarvike- tai tekniikanalalta.
Muut tiedot
Työnantaja avustaa tarvittaessa asunnon etsimisessä Brändöstä. Etäisyydet voivat olla useita kilometrejä, on saarella liikuttaessa hyvä olla alla jokin kulkupeli, joten ajokortti ja oma auto on lähes välttämätön vaikkei niitä työssä tarvitse. Turusta tänne matkaa ajallisesti Kustavin kautta noin 2,5 h autolla. Julkisilla kulkuneuvoilla ei pääse perille. Jos kiinnostuit tästä ainutlaatuisesta paikasta, niin laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa vmp.fi. Muistathan liittää mukaan CV:n.
Palkkaus: sopimuksen mukaan, yritys noudattaa maaseutuelinkeinojen TES:ä.
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1133027
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Laine (Minna.Laine (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5013
  • Sijainti: Brändö