(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja julkisivuremonttiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme yhdessä asiakkaamme Rakennus-Neloset Oy:n kanssa korjausrakentamisen ammattilaista TYÖNJOHTAJAN tehtävään.

Rakennus-Neloset Oy on helsinkiläinen korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike. Tämä kotimainen paremman palvelun rakennusliike tarjoaa yritysten tai taloyhtiöden tarpeisiin LVI-, rakennus-, sähkö- ja rakennusautomaatiopalveluita. Nelosilla työntekijät ovat alansa todellisia ammattilaisia, ja aikataulussa pysyminen sekä työn laatu ovat heille kunnia-asioita. "Rautainen ammattitaito, maalaisjärki ja aito tekemisen meininki tekevät meistä sen, mitä olemme tänään." -Rakennus-Neloset Oy

Tarjoamme sinulle:

Työnjohtajana vastaat useista julkisivuremonttikohteista alusta loppuun saakka. Työt alkavat maaliskuussa 2020 ja jatkuvat ainakin vuoden 2020 loppuun. Tukenasi projektissa toimii Nelosten ammattilaisten tiimi ja pääset työskentelemään yhteistyössa kahden kokeneen työnjohtajan kanssa. Voit olla joko uraasi aloitteleva ammattilainen tai jo useiden vuosien työnjohdollisen kokemuksen omaava huippuosajaa. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään ammattilaisena. Työkohteet sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Tampereella, joten toivomme sinulta mahdollisuutta liikkua ainakin kahden näistä kaupungeista välillä. Osaavalla ja motivoituneella ammattilaisella on myös mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme muihinkin projekteihin. Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen.

Tehtävässä edellytämme:

Odotamme sinulta toimeen tarttuvaa ja laatutietoista työskentelyasennetta tervettä maalaisjärkeä unohtamatta. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja/tai laajasti aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen työnjohtotehtävistä. Edellytämme sinulta kykyä toimia itsenäisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakalähtöistä ajattelutapaa. Edellytämme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja pitää projektin langat käsissäsi. Sinulla tulee olla sujuva suomen kielen osaaminen sekä voimassaolevaa ajokortti ja työturvallisuuskortti.

Hae tehtävään:

Jos olet etsimämme henkilö ja haluat päästä mukaan hyvään ja nuorekkaaseen ammattilaisten porukkaan laitathan hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta mahdollisimman pikaisesti. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!