(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja ja työmaainsinööri kalliorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI KALLIORAKENTAMISEEN

TYÖNJOHTAJA JA TYÖMAAINSINÖÖRI

SUOMEEN, RUOTSIIN JA NORJAAN

Olemme kalliorakentamisen edelläkävijä. Maanalaiset rakentamisen ratkaisut ja kaavoitus mahdollistavat kestävän kehityksen mukaisia toteutus- ja sijoitusvaihtoehtoja monenlaisille kalliotiloihin sijoitettaville erityiskohteille. Kohteitamme ovat esimerkiksi urheiluhallit, pysäköintilaitokset, lämpövoimalat, vesilaitokset ja hiihtoputket. Osana parempaa elinympäristöä rakennamme myös metro-, rata- ja liikennetunneleita, sekä louhimme mm. erilaisia tunneli- ja kaivoskohteita. Parhaillaan työskentelemme monipuolissa työkohteissa esimerkiksi Kittilän kaivostunneleiden louhinnassa, Olkiluodossa Posivalla, Tampereella Sulkavuoressa, sekä Tukholmassa Henriksdalissa. 

Työnjohtajana toimit maanalaisilla louhintatyömailla vuorotyönjohtajana. Vastaat työmaalla oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät laadukkaan työn merkityksen. Jämäkällä toiminnallasi varmistat tehtäviesi suunnitelmien mukaisen toteutumisen työturvallisesti.

Työmaainsinöörinä vastaat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan määritellyistä maanalaisen louhintatyömaan toimihenkilötehtävistä, kuten esimerkiksi aikataulusta, laadunhallinnasta, kustannusseurannasta, laskutuksesta, työsuunnitelmista ja hankinnoista. Lisäksi seuraat tavoitearviota ja välität tietoa organisaation eri osapuolien välillä tehokkaasti ja johdonmukaisesti. 

Näissä tehtävissä pääset tutustumaan YIT:läisiin ja työmaihimme ympäri Suomen tai Skandinavian hankepaikkakuntiemme vaihdellessa.  

Etsimme joukkoomme kalliorakentamisen rautaisia ammattilaisia. Sinulla on

  • Aiempaa työkokemusta infrarakentamisesta
  • Innokkuutta oman osaamisesi ja toimintatapojemme kehittämiseen
  • Kyky edistää hallitusti useampiakin tehtäviä yhtä aikaa
  • Vuorotyö- ja matkustusvalmiutta
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi rakennusmestari- tai insinööri

Eduksi katsomme panostajan lupakirjan. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Visa Myllymäkeen, puh. 0400 356 593.

Hae tehtävään 2.6.2019 mennessä ja tule rakentamaan kanssamme ainutlaatuisia infrahankkeita!