Työnjohtaja, IV-ala, Lappeenranta
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme asiakkaallemme IV-alan työnjohtajaa Lappeenrantaan

Tehtävässä tulet toimimaan asennus-, ja huoltotöiden työnjohtajana. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, mm. asentajien sekä asiakasrajapinnan kanssa. Työkohteet pääsääntöisesti Lappeenrannan ympäristössä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (talotekniikan insinööri), sekä kokemusta IV-alan työtehtävistä. Voit olla opintojen loppusuoralla oleva (lopputyön tekeminen onnistuu myös) / uraasi aloitteleva työnjohtaja tai sinulle on kertynyt jo aiempia näyttöjä esimiestyöskentelystä, omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt pitämään useita "lankoja" käsissäsi sotkematta niitä. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen työn, jossa onnistut kasvattamaan ammattitaitoasi, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoisessa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Haasteellinen ja teknisesti monipuolinen ympäristö takaavat, että työpäiväsi eivät tule olemaan samanlaisia. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440620
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta