(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Itä-Suomen alueelle
Suomen Erillisverkot

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Työnjohtajaa Itä-Suomen alueelle

Haemme tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoimintaan ammattilaista työnjohtajan tehtävään. Työnjohtaja vastaa toimipisteen työnjohdollisista tehtävistä, tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa myös sähkötöiden valvonnasta työkohteissa. Lisäksi työnjohtaja osallistuu edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin, viankorjauksen varallaolotehtäviin sekä henkilökunnan kouluttamistehtäviin. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Työnjohtajana valvot lisäksi asennusten laatumääräysten noudattamista sekä oman henkilöstön että aliurakoitsijoiden suorittamissa asennustöissä. Odotamme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä.

Arvostamme lisäksi osaamista:

  • LAN/WAN -verkkojen ylläpidosta
  • reititin ja WDM-tekniikoista
  • mastotyöskentelykokemusta tai muuta korkeanpaikan työskentelykokemusta
  • tunnelityöskentelykokemusta tai muuta maanalaista työskentelykokemusta
  • sähköasennustyökokemusta

Lisäksi eduksi luetaan:

  • aikaisempi työkokemus esimiestehtävistä
  • työturvallisuus-, tulityö-, tieturva-, ensiapu- ja  sähkötyöturvallisuuskortti
  • korkeampi ajokorttiluokka (esim. BE, BEC)
  • halukkuus sähköpätevyysluokka 1-3 suorittamiseen ja sähkötöiden johtajana toimimiseen

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, hyvää töiden organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky itsenäiseen työhön ja kyky tiedon soveltamiseen uusien ratkaisujen kehittämiseksi ovat avain tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopion talousalueella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 15.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi - osoitteeseen otsikolla: "KT Työnjohtaja Itä-Suomi". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.