(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja infra-alalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen infra-alan tehtäviin. Työkohteet sijaitsevat pää­asiassa Pirkanmaalla.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mm. seuraavia palveluita:
-maanrakennustyöt
-perustukset
-kunnallistekniikan työt
-pihatyöt
-seulontatyöt
-kiviainesten ja mullan myynti
-erilaiset mittaustyöt.  

Työnjohtajana vastaat työmaan toiminnasta ja edistymisestä. Tulet toimimaan esimiehenä ja tehtäviisi kuuluukin muun muassa valvonta, työnjohto sekä aikataulutus. Vastuullasi on samanaikaisesti noin 1-5 urakkaa.   

Millaista tyyppiä etsimme?
Työnjohtajalta tulee löytyä paineensietokykyä, vastuullista oma-aloitteista otetta sekä esimiesasennetta. Työnjohtajalla on vastuullaan samanaikaisesti useampi nimetty työmaa, joten projektinhallintakyky on olennainen osa työssä onnistumista. Myös yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä työnjohtaja on yhteyksissä projektien useisiin sidosryhmiin. Aikaisempi kokemus työnjohtajan tehtävistä on työssä onnistumisen kannalta oleellista, sillä etsimämme henkilö kykenee itsenäisesti ja epäröimättä ottamaan vastuun työmaan johdosta. Tehtävä edellyttää työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Miksi hakea paikkaa?
Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella. Uudelta tiimin jäseneltä toivotaan huumorintajun lisäksi oppimishalua sekä kiinnostusta kehittyä tässä työssä. Asiakasyrityksemme tarjoaa isoja, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, joihin saat ammattitaitoisen tuen sekä tiimin, johon voi aina tarvittaessa tukeutua. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus sekä työn aloitus sopimuksen mukaan hakijan toiveita kuunnellen. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet, lisäksi mahdollisuus puhelin- sekä autoetuun. 

Hakuprosessi:  Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja tarvittaessa WorkPowerin HR-konsultilta Juuli Fribergiltä p. 0405902825 Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa www.workpower.fi, muistathan liittää hakemukseen palkkatoiveesi! 

Avainsanat: työnjohtaja, rakennus, rekrytointi, kokopäivätyö.