(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (infra-ala)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Axbella Oy on maarakennusalalla vuodesta 1998 toiminut pohjarakentamiseen keskittynyt Lempääläinen AAA-luottoluokituksen saanut yritys. Liikevaihto on noin 6,5 milj. euroa ja henkilökuntaa parisenkymmentä. Työkohteet sijaitsevat pää­asiassa Pirkanmaalla. Yrityksen tarjoamia palveluita ovat: maanrakennustyöt, perustukset, kunnallistekniikan työt, pihatyöt, seulontatyöt, kiviainesten ja mullan myynti sekä erilaiset mittaustyöt.  

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa.  Työnjohtajana vastaat työmaan toiminnasta ja edistymisestä. Tulet toimimaan esimiehenä ja tehtäviisi kuuluu muun muassa valvonta, työnjohto sekä aikataulutus. Vastuullasi on noin 1-5 urakkaa samanaikaisesti.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  Työnjohtajalta tulee löytyä paineensietokykyä, vastuullista oma-aloitteista otetta sekä esimiesasennetta. Työnjohtajalla on vastuullaan samanaikaisesti useampi nimetty työmaa, joten projektinhallintakyky on olennainen osa työssä onnistumista. Myös yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä työnjohtaja on yhteyksissä projektien useisiin sidosryhmiin. Aikaisemmat meriitit alalta eivät kuitenkaan ole se kaikkein tärkein asia, vaan haussa on asenteeltaan kehityskelpoinen tyyppi, joka sopii tähän nopeatempoiseen työhön sekä hyvään porukkaamme. Voit olla myös juuri opiskelusi infra-/rakennusalalta päättänyt.  

Tarjoamme:  Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella.  Uudelta tiimin jäseneltä toivotaan huumorintajun lisäksi oppimishalua sekä kiinnostusta kehittyä tässä työssä. Axbella tarjoaa isoja, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, joihin saat ammattitaitoisen tuen ja tiimin, johon voi aina tarvittaessa tukeutua. Kilpailukykyinen palkkaus sekä työn aloitus, kun se sinulle parhaiten sopii. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja puhelin sekä autoetu on mahdollinen. Tarjoamme myös joustavan työajan, laajan työterveyshuollon palvelut sekä muita henkilöstöetuja.

Hakuprosessi:  Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilöiltä Juuli Friberg 0405902825 ja Matti Helin 0451233714. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa www.workpower.fi, muistathan liittää hakemukseen palkkatoiveesi! 

Avainsanat: työnjohtaja, rakennus, rekrytointi, kokopäivätyö