(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Hyvinkäälle
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme nyt Hyvinkään Siemenkeskukseen

TYÖNJOHTAJAA

Hyvinkään Siemenkeskus valmistaa laadukasta kylvösiementä viljelijöille sekä nurmikkosiementä kuluttajille. Työnjohtajana vastaat Siemenkeskuksen tuotannon käytännön toimivuudesta ja työntekijöiden ohjaamisesta osallistuen myös itse tuotantotyöhön. Yhdessä siemenkeskuspäällikön kanssa suunnittelette ja kehitätte tuotantoa. Hyvinkään Siemenkeskuksessa työskentelee noin kymmenen työntekijää normaalien päivätyöaikojen puitteissa. Tehtävä on työnjohdollinen, eikä sisällä henkilöstövastuita.

Etsimme sinua, jolla on tehtävään soveltuvaa työkokemusta joko maatalous- tai tuotantotehtävistä. Työskentelet järjestelmällisesti ja organisoit päivittäistä työtä tehokkaasti. Olet hyvä vuorovaikuttaja, joka lähestyy haasteita rohkeasti ja ratkaisukeskeisesti. Jos sinulla on varastoalan tutkinto, katsotaan se eduksi tehtävään.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Siemenkeskuksen päällikkö Jussi Heinonen puh. 010 76 83465 tai jussi.heinonen@hankkija.fi. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävää viimeistään 8.12.2019.