(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Hyvinkäälle / MERMEC
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018Työn kuvaus:
  Kansainvälinen korkean teknologian ratkaisuihin erikoistunut yritys MERMEC etsii työnjohtajaa Hyvinkäälle. Tiimisi huolehtii yrityksen raidekaluston mittaus-, analysointi-, ja havainnointilaitteiden asennus- ja huoltotöistä. Toimit sähkömekaanisten asentajien lähiesimiehenä, ja huolehdit töiden etenemisestä suunnitelman mukaisesti. Kyseessä on vakituinen päivätyö. 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähkö-, elektroniikka- tai automaatioalalta) ja useamman vuoden kokemus mekaanisista asennus-/huoltotehtävistä. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta työnjohtamisesta. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä osaksi yhtä maailman johtavista teräs- ja rautatieteollisuuden korkean teknologian ratkaisujen tarjoajista, niin laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11. Liitäthän hakemukseen englanninkielisen CV:si sekä palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Vettenranta, p. 040 584 1707, milla.vettenranta@adecco.fi
MERMEC on italialainen korkean teknologian teräs- ja rautatieteollisuuden järjestelmäkokonaisuuksiin erikoistunut yritys, joka on osa Angel Companya. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta http://www.mermecgroup.com/ ja http://www.angelcompany.com/index.php

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Milla Vettenranta


Toimipaikka:  Hyvinkää