(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Hyvinkää/Helsinki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme nyt työnjohtajaa mekaanisten vaihto-osien vika- ja perushuollon työnjohtoon Hyvinkään konepajalle, josta tuotanto siirtyy vuoden 2018 aikana Helsinkiin. Hyvinkään konepaja huoltaa ja korjaa rautatiekalustoa ja niiden komponentteja noin 130 ammattilaisen voimin.

Toimit osaston työnjohdollisena esimiehenä, tuotannonsuunnittelijana sekä huolehdit päivittäisestä työn sujuvuudesta yhdessä kollegasi kanssa. Osastolla tehtävä työ on luonteeltaan korjaus- ja huoltotyötä. Toiminnan jatkuva kehittäminen on olennainen osa toimenkuvaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. teknikko, insinööri tai AMK-insinööri sekä mielellään 2-3 vuoden työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Tehtävässä menestymiselle on edellytys, että osaat lukea ja ymmärtää englanninkielisiä huolto-ohjeita. Työ on kokoaikatyötä ja siihen sisältyy vuorotyömahdollisuus.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 10-14 välillä työnjohtaja, Jere Hyvönen puh. 040 8625 225 tai sähköpostitse jere.hyvonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.