(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja HUS Logistiikka Sairaalalogistiikka (180001TT)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Palveluidemme kehittyvät ja laajenevat ja etsimme siksi joukkoomme uutta osaajaa,

Työnjohtajaa sairaalalogistiikkaan.

Työskentelet sairaalan sisäisen kuljetuksen ja osastoilla tehtävän täyttöpalvelun esimiehenä. Vastuualueellesi kuuluvat päivittäisen operatiivisen toiminnan ohjaaminen, resurssisuunnittelu ja hyvän asiakaspalvelun varmistaminen.

Tärkeä osa työtäsi ovat logistiikkaprosessien jatkuva parantaminen sekä toimintaan liittyvän mittariston ylläpito ja kehittäminen. Tiimillesi olet innostava, ohjausta ja tukea tarjoava esimies, joka antaa tiimiläisille vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia.

Tehtävässä pääset luomaan uusia tapoja toimia ja saat ohjattavaksesi logistiikan ammattilaisten tiimin. Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ja laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja potilaiden saama hoito on laadukasta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta logistiikka-alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen, joten kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai aiempi opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 18.11.2018 
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen,
puh. 040 591 0413, 11.10 klo 13-14 ja 16.10 klo 10-11.

Hakuaika päättyy: 23.10.2018