(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja HUS Logistiikka Hoitologistiikka (180001TU)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Palveluidemme kehittyvät ja laajenevat ja etsimme siksi joukkoomme uutta osaajaa,

Työnjohtajaa hoitologistiikkaan.

Työskentelet hoitologistiikkatiimin esimiehenä. Vastuualueellesi kuuluvat päivittäisen operatiivisen toiminnan ohjaaminen, resurssisuunnittelu ja hyvän asiakaspalvelun varmistaminen. Tehtävä on organisaatiossamme uusi.

Tärkeä osa työtäsi ovat hoitologistikkokonseptin vakioiminen ja kehittäminen niin, että se palvelee erilaisia asiakkaita. Kehität ja ylläpidät toimintaan liittyvää mittaristoa. Tiimillesi olet innostava, ohjausta ja tukea tarjoava esimies, joka takaa, että uuden konseptin implementointi sujuu mutkattomasti. Annat tiimiläisille vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia.

Tehtävässä pääset luomaan uusia tapoja toimia ja saat ohjattavaksesi hoitologistiikan ammattilaisten tiimin. Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tiimisi varmistaa omalta osaltaan, että hoitotyön ammattilaiset voivat keskittyä hoitotyöhön.

Toivomme, että sinulla on kokemusta hoitotyön prosesseista ja olet jo toiminut esimiehenä. Eduksi katsotaan kokemus sairaalaympäristössä työskentelystä. Osaat toimia jämäkästi ja päämäärätietoisesti ja säilytät asiakaspalveluhenkisyyden kaikissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen, joten kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävä sijaitsee Helsingissä Meilahdessa. Tehtävä on vakituinen. Noudatettava työehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai aiempi opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Heli Lahtero, puh. 040 583 7333,
pe 12.10. klo 9-10 ja to 18.10. klo 13-14.

Hakuaika päättyy: 24.10.2018