(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja hotelli- ja ravintolarakentamiseen – Helsinki
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Rekrytoimme vakavaraiselle ja kotimaiselle asiakkaallemme työnjohtajaa.  Yritys on erikoistunut hotelli-, ravintola- ja toimistorakentamiseen. Hankkeiden koko on välillä 10 000€ - 1 M€. Toimistot sijaitsevat Lauttasaaressa ja Turussa.

Pääset kehittymään monipuolisissa tehtävissä, saat vapauden tehdä ja vastuuta saat, mikäli sitä haluat. Yksin ei tarvitse toimia, tukena on hyvä tiimi. Työnkuvaasi kuuluu työnjohto, hankinnat, asiakaskäynnit ja mahdollisuuksien mukaan osallistuminen tarjouslaskentaan. Palkkasi määräytyy kokemuksen mukaan. Työntekijöille tarjotaan mm. liikuntasetelit.

Haemme työnjohtajaa, jolla AMK/DI rakennusalan tutkinto. Voit olla alalla nuorempikin tekijä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä

Mitä toivomme?

- Alan koulutusta, olet rakennusalan AMK/DI insinööriksi jo valmistunut tai lähellä valmistumista.
- Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
- Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
- Sinulla on auto käytössäsi, työmaat sijaitsevat PK-seudulla.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958