(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja - Holmet Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Lahden alueella sijaitseva Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. Ylläpidämme ja kehitämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme vastataksemme yhä paremmin ja joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme työnjohtajaa vastaamaan päivittäisestä tuotannonvalvonnasta.

Työnjohtajana vastaat tuotannon sujuvasta toiminnasta sekä sovittujen aikataulujen toteutumisesta ajallaan. Toimit esimiehenä noin 37 henkilölle ja raportoit tuotantopäällikölle. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tilausten ja aikataulujen valvonta, päivittäinen ongelmanratkaisu sekä tarvittaessa tuotannon puolella avustaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta konepajatoiminnasta ja hitsaamisesta. Sinulla on hyvä konepiirustusten lukutaito sekä paineensietokyky. Et hätkähdä nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja paineen alla. Tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielitaitoa. Katsomme eduksi rakennuspiirustusten lukutaidon sekä aiemman esimieskokemuksen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen esimiesroolin mukavassa nuorekkaassa työyhteisössä. Työaika on pääosin arkisin 6-15.30 välillä tapahtuvaa. Tehtävään perehdytetään.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista vastaa aluepäällikkö Maarit Syrjä p. 010 2306 531/ maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/