(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, hitsaustoiminnat
Bronto Skylift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Haussa on nyt Poriin tuotannollista esimieskokemusta omaava

TYÖNJOHTAJA, HITSAUSTOIMINNOT

Tulet työskentelemään noin 30 henkilöä työllistävällä puomihitsaus –osastolla esimiehenä. Esimiehenä huolehdit vastuualueesi optimaalisesta resursoinnista, työn tehokkuuteen, sujuvuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista, osaamisen kehittymisestä ja ennen kaikkea siitä, että tiimilläsi on edellytykset onnistua tehtävissään. Luonnollisesti tärkeä osa työtäsi on eri työvaiheiden rytmittäminen, tuotannollisissa aikatauluissa pysymisestä huolehtiminen ja aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmiin. Käytämme työmme tukena toiminnanohjausjärjestelmää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivinä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaava pätevyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä, mieluiten metalliteollisuudesta hitsauksiin liittyen. Emme edellytä sinulta omaa hitsauskokemusta, mutta sinulla tulisi olla hyvä perustietämys eri hitsausmenetelmistä.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä, positiivisesti ajatteleva ja vahva tiimipeluri. Rakennat tulevaisuutta luontaisesti mahdollisuuksien ja vahvuuksien kautta. Olet toimeen tarttuva ja voitat helposti ihmisten luottamuksen. Kannustat ihmisiä kehittymään ja kehittämään työtään. Tiukoissa paikoissa sinusta löytyy tarvittaessa myös asiallisen jämäkkää johtajuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön sekä työn mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Jani Kallio 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Henkilöstötalo Voiman sivujen kautta https://voima.info/fi/avoimet-tyopaikat/hakemus?id=1412