(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja hitsaamoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle metalliteollisuuden asiakasyrityksellemme vuorotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen hitsaamon esimiestehtäviin Keravalle.

Tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä esimiestyöstä ja aikataulutuksesta. Toimit esimiehenä 20 henkilölle hitsaamossa. Työ sisältää myös jatkuvaa päivittäistä tuotannon kehittämistä ja osallistumista isompiin tuotannon kehitysprojekteihin.

Odotamme hakijalta aikaisempaa esimies kokemusta valmistavasta metalliteollisuudesta ja tehtävään sopivaa insinöörin tai teknikon koulutusta. Katsomme kokemuksen ja tuntemuksen hitsauksesta eduksi. Hakemamme henkilö hyvän pelisilmän ja asenteen toimia ammattimaisen työporukan esimiehenä. Arvostamme vahvaa ymmärrystä laadusta ja työturvallisuudesta, sekä tuotannon ja prosessiteollisuuden toiminnasta.

Työssä menestyminen vaatii hakijalta myös hyviä perustietoteknisiä taitoja toimisto-ohjelmien osalta, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan esimiestehtävissä kansainvälissä yrityksessä, sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja kehitykseen omalla tekemisellä.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet hyvän työmotivaation omaava, luotettava ja vastuullinen esimies niin haethan paikkaa heti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.