Työnjohtaja henkilöstöpalvelualalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työnjohtajan tehtävä rekrytointialan johtavassa yrityksessä? Barona Rakennus Oy hakee Oulun tiimiin telinetyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajan tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia tehtäviä telinetyönjohdosta laskutukseen. Töitä tehdään Oulun tiimissä vuorovaikutuksessa asiakasyritysten ja työntekijöidemme kanssa. Pääset osaksi henkilöstöpalvelualan johtavaa yritystä, mutta henkilöstöpalvelualan tuntemus ei ole pakollista, sillä perehdytämme sinut toimintamalleihimme. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakkaidemme palvelemisen eteen.

Mitä haemme?

Toivomme, että sinulla on positiivinen tapa tehdä töitä, olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia rekrytointialan työtehtäviä. Toivomme, että sinulla on rakennusalan koulutus ja monipuolista osaamista. Työ vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa, sillä työssä joutuu liikkumaan työmailla ja tekemään töitä myös korkealla telineasennusten parissa.

Kokemus työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta meillä on mahdollisuus kouluttaa tehtävään rakennus- tai telinetyön ammattilainen, joka haluaa edetä työnjohdollisiin tehtäviin. Työnkuvaan kuuluu laskutusta ja reklamaatioiden käsittelyä sekä työntekijöidemme työnajanseuraan liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijalta:

 • Rakennusalan tuntemusta ja ymmärrystä telineasennuksista
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja
 • Hyvää paineensietokykyä ja vastuullista työotetta
 • Tietotekniikan perusosaamista ja kykyä oppia uutta
 • Kokemus laskutuksesta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa eikä työ vaadi matkustusta, mutta oma auto on välttämätön liikkumisiin alueen työmailla.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennuksen Pasi Taivalkoski puh: 050 411 9983 tai pasi.taivalkoski@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1290024
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Puhelin: 050 411 9983
 • Sijainti: Oulu