(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020
Rappaustekniikka Laurell Oy on vuonna 1990 perustettu tamperelainen yritys.Toimimme Pirkanmaalla, muualla Länsi-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.Asiakaskuntaamme kuuluvat kiinteistö- ja taloyhtiöt, rakennusliikkeet, julkiset laitokset, yritykset, yhteisöt kuin kunnat ja kaupungitkin. Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaisten julkisivukorjauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Julkisivukorjaukset sisältävät julkisivujen eri osien pinnoitukset ja verhoukset, vesikattojen, ikkunoiden ja teräsrakenteiden uusimiset. Myös paikallavalut ja maanrakennustyöt kuuluvat yrityksen toimialaan.
Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme Rappaustekniikka Laurell Oy:n kanssa työnjohtajaa pitkään kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan 2021 alussa ja työskentely tapahtuu Helsingissä. Tehtävän kuvaus Tässä tehtävässä tulet toimimaan työnjohtajana monipuolisten rakennushankkeiden parissa. Työssäsi valvot rakennusprojektien kuluja ja laadullista toteutusta sekä johdat ja valvot omien työntekijöiden sekä aliurakoitsijoiden työtä. Projektit ovat monipuolisia ja kokonaisvaltaisia julkisivusaneerauksia, joissa kunnostetaan rakennuksia maasta kattoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja kykyä organisoida tehtäviä. Tulet työskentelemään projektipäällikön alaisuudessa.
Toivomme sinulta
  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • aikaisempaa kokemusta rakennusprojektien parista
  • suomen- ja englannin kielen taitoa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • matkustusvalmiutta
  • jämäkkyyttä ja reipasta työotetta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön, jossa pääset työskentelemään erilaisten rakennusprojektien parissa Helsingissä ja mahdollisesti Tampereella. Tässä roolissa pääset toimimaan haastavien tehtävien parissa ja kehittymään työssäsi. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 5548005 / tero.ojaniemi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen suoraan sählöpostilla minulle tai täytä tiedot osoitteessa www.eilakaisla.fi .