(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Työnjohtaja Helsinkiin kaukoliikenteen kunnossapitoon

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.

Haemme työnjohtajaa kaukoliikenteen kunnossapidon raskashuollon kalustotuotantoon. 

Raskashuollon kalustotuotanto vastaa Pendolino-junien, matkustajavaunujen, lähiliikennejunien kunnossapidosta ja tulevana syksynä käynnistyy metrojunien saneerauksen sarjatuotanto. Pääset osaksi noin 60 ammattilaisen työyhteisöä.

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon työnjohtajan tehtävät. Tehtävässä vastaat eri- kiskokaluston kunnossapitotöiden sekä muutostöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman toimintayksikkösi suunnitelmien määrittämisestä ja toteuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Edellytämme,  että sinulla on soveltuva tekninen koulutus, kokemusta tuotannon esimiestyöstä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kyky työskennellä toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat. 

Luemme eduksi kokemuksen rautatiekalustosta tai muusta kunnossapito työstä. Myös kokemus Lean menetelmistä auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä.

Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet tiimityötä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies sekä olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle huippu työkavereiden lisäksi suuren konsernin edut, kuten matkustusoikeuden junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

 Lisätietoja tehtävästä antaa 15.6-30.6 välisenä aikana tuotantopäällikkö Timo Laiho puh. 040 8663 759 tai sähköpostitse Timo.Laiho@vr.fi


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.07.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.