(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakaslähtöisiä työnjohtajia rakennusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme.


Työtehtävässä tulet toimimaan työmaapäällikön/vastaavan mestarin alaisuudessa ja tehtäväalueisiisi kuuluvat mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu, työvaiheiden johtaminen ja koordinointi sekä kustannusten hallinta. Teet yhteistyötä työmaapäällikön ja hankinnan kanssa sekä osallistut uuden toimintamallin kehittämiseen. Lisäksi teet yhteistyötä myös myynnin ja asiakaspalvelun kanssa.


Odotamme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) ja sinulla tulisi myös olla kokemusta rakennusalalta sekä kykyä johtaa ja organisoida rakennustyömaata.

Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.


Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.